Qui som

Celler de l'Arboç

Celler de l’Arboç

Som una empresa cooperativa agroalimentària dedicada a l’elaboració, producció i comercialització de vins, caves, i olis de producció pròpia, i productes alimentaris de proximitat. Una empresa molt arrelada al territori a causa de la seva forma de Cooperativa. La ubicació al Penedès la fa especial i diferent, i l’empara en diverses Denominacions d’Origen (D.O.); en vins: D.O. Catalunya, D.O. Penedès, en cava: D.O. Cava, i en olis: D.O. Siurana.

La cooperativa de l’Arboç forma part de CEVIPE ( Centre Vinícola del Penedès), empresa cooperativa de segon grau que integra 14 cooperatives vinícoles arrelades al territori de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf, el Tarragonès, l?alt Camp, i la Conca de Barberà.

Una mica d’història:

Antiga cooperativa

Antiga cooperativa

Fundada l’any 1919, la Cooperativa de l’Arboç neix de la unió dels esforços dels pagesos de la Vila per aconseguir avantatges en la producció i venda dels productes que elaboraven. Al llarg de la història, la Cooperativa o el Sindicat, com era conegut per tothom, es va anar adaptant a les necessitats que sorgien en cada època.

L’any 2007 es va construir el nou celler on està ubicada la cooperativa actualment.